+32 10 23 72 90 info@issg.be

ONZE PRESTATIES

We plaatsen hier regelmatig enkele relevante applicaties die we hebben gemaakt.

Grouting

Een van de koeltorenventilatoren van onze klanten was niet meer goed verankerd.

We hebben de oude kit fundatie verwijderd, het oppervlak gereinigd en een nieuw perfect vlak epoxyharsoppervlak voorbereid. Er zijn nieuwe ankers geïnstalleerd om de reductiekast van de ventilator te monteren. De ventilator werd vervolgens op zijn plaats verzegeld en snel weer in gebruik genomen.

We repareren en verbeteren de fundering van uw apparatuur terwijl we de machine op zijn plaats houden.

Het huren van Sébastien

We heten Sébastien de Cock van harte welkom om ons team te komen versterken als leider van de ISSG engineering afdeling.

Sebastien zal onze klanten moeten helpen om de betrouwbaarheid te verbeteren van hun industriële apparatuur, pompen, mechanische asafdichtingen, compressoren, funderingen, ankers, trillingsproblemen, enz.

Sébastien is een bouwkundig Burgerlijk Ingenieur van UCLouvain.

Neem gerust contact op met sébastien.

Verbetering van de betrouwbaarheid van roterende afdichting

Katoen Natie daagt ons uit om de betrouwbaarheid van hun roterende afdichting op de poedermengers te verbeteren. De huidige lipafdichting lekt redelijk veel en beschadigd de as. Na elke productiebadge moeten ze de afdichting reinigen met heet water om contaminatie tussen twee badges te voorkomen.

We stelden hen een Inpro-Seal Air Mizer voor met een stikstofspoeling van 1 bar boven de interne druk. Deze oplossing loopt ondertussen al meer dan 5 jaar goed. Geen lekkages, geen slijtage van de as en geen nood om de afdichting te reinigen tussen twee badges.

De klant bespaard veel geld en heeft ook de betrouwbaarheid en kwaliteit van zijn productie verbetert. Sindsdien hebben ze nog andere Air Mizers besteld ook met ATEX-certificatie.

Levering van mechanische afdichtingen

Met trots leveren wij aan Pfizer Puurs drooglopende Chesterton 155 DR mechanische afdichtingen. Pfizer produceert het vaccin om ons tegen COVID-19 te beschermen.

Onze drooglopende mechanische afdichting is geplaatst aan de boveninlaat van de reactor.

Deze afdichtingen zijn ontworpen voor farmaceutische toepassingen en lopen droog zonder enige smering, waardoor het risico op contaminatie van het product wordt geëlimineerd.

Lowick inhuren

We verwelkomen Lowick Verellen die ons team komt versterken als technisch specialist voor ISSG.

Lowick krijgt de taak om onze klanten in Vlaanderen te helpen bij het verbeteren van de betrouwbaarheid van hun industriële apparatuur, pompen, kleppen, compressoren, cilinders, enz… Hij ondersteunt u ook met onze onderhouds- en verbeteringsdiensten voor pompen, industrieel verankeren en funderingsherstel.

Van opleiding heeft Lowick een bachelor elektromechanica behaald op Artesis Plantijn Antwerpen.

Aarzel niet om contact op te nemen met hem.

Funderingsreparatie

Een groot Petrochemicals Cy gelegen in Antwerpen had een probleem met de fundering en ankerbout van zijn Dresser Rand (Siemens) Compressor.

De klant had 2 keuzes, of moest hij de hele compressor (35 ton) demonteren en het beton opnieuw opbouwen of kon hij een moderne techniek gebruiken door het oude beton te verwijderen, de compressor perfect uit te lijnen en de ruimte met epoxyhars te vullen + lading zonder de compressor te moeten verwijderen. De klant koos de tweede oplossing.

We hebben het volledige werk en de engineering veel sneller en goedkoper gedaan in vergelijking met de andere optie. Wij repareren en verbeteren de fundering van uw apparatuur en houden de machine op zijn plaats.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Geweldig jaar 2021

Ons ISSG-team wenst u een gelukkig nieuwjaar voor u en uw dierbaren.

We hopen op een geweldig jaar 2021 waarin u zal met uw families, vrienden en al degenen van wie je houdt kunnen herenigen.

Geniet van deze feestmomenten en laten we elkaar weer in 2021 ontmoeten.